Zocherzaal: licht, ruim, flexibel - max. 42 personen

Eerste etage, lift, 60 m2, variabele opstelling.

De Zocherzaal heeft een afmeting van 60 m2 en ligt aan de voorzijde van het gebouw, op de eerste etage met een fraai uitzicht over de stads buiten singel.

De zaal is een multifunctionele en lichte ruimte met grote ramen aan 2 zijden. Aan de linkerzijde zijn 2 charmante (kleine) balkons voorzien van openslaande deuren. De zaal is variabel in te richten, de zaal is daarmee voor velerlei doeleinden geschikt. Dit is na de Gertrudiskapel de grootste zaal, een bijkomend voordeel is, dat deze zaal mooi rechthoekig van vorm is.

De zaal is bereikbaar met de lift en er is een buffet in geplaatst. Het beeldscherm hoeft niet separaat gehuurd te worden. Er zijn meerdere stopcontacten gemaakt in het midden van de zaal voor het werken met een laptop. Direct naast de zaal vindt u een pantry met een koffiemachine en minibar (waar men zonder meerkosten) ook fris of sap kan pakken. Tevens vindt men hier extra toiletten.

 Beschikbare opstellingen met capaciteit (aantal personen):

u-vorm

open u

25

bioscoop

bioscoop

42

carré

carré

30

(Andere opstellingen in overleg)

<< terug

Met uw toestemming plaatsen wij “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan persoonlijke informatie zoals uw naam, adres, e-mailadres.
Accepteren Afwijzen