Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend.

Hoewel "In de Driehoek" zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan "In de Driehoek" niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. "In de Driehoek" garandeert evenmin dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren.

"In de Driehoek" wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Met uw toestemming plaatsen wij “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan persoonlijke informatie zoals uw naam, adres, e-mailadres.
Accepteren Afwijzen