Wachtelaer boardroom: exclusief - max. 12 personen

Tweede etage, toegang via trap, 50 m2, vaste opstelling.

De Wachtelaer boardroom heeft een afmeting van 50 m2 en ligt aan de voorzijde van het gebouw, op de 2e etage met een fraai uitzicht over de stads buiten singel (vanuit een dakkapel).

De exclusieve boardroom heeft een vergadertafel die speciaal op maat voor deze ruimte is gemaakt. Er is een apart buffet met een eigen Nespresso koffie machine en minibar. Er is een apart zitje in de ruimte. De luxe fauteuils zijn geschikt voor langduriger sessies.
De zaal is discreet gesitueerd en de ruimte is zelfs (indien nodig) eenvoudig te beveiligen.
Deze zaal is NIET bereikbaar met de lift, de lift stopt 1 verdieping lager waarna men in een trappenhuis verder naar boven gaat.
Het grote beeldscherm is zeer gebruiksvriendelijk: verrijdbaar, voorzien van goede geluidsboxen en draadloos te bedienen. Dat kan vanaf iedere laptop m.b.v. het aanwezige BARCO systeem. Indien er meerdere mensen met een laptop moeten werken zijn daartoe stopcontacten in de tafel gemaakt.
Extra service is uiteraard altijd mogelijk. Denk daarbij aan het ter beschikking stellen van uitrijkaarten voor de parkeergarages, bloemen op tafel, copy-service, het reserveren van hotel kamers en/of restaurant tafel. Bijvoorbeeld bij het enige 5 sterren hotel van Utrecht, de “buurman” hotel Karel 5. Meerdaagse arrangementen zijn zo prima mogelijk.

De Wachtelaer boardroom is, net als De Waerdtzaal, ook te huur voor bijeenkomsten korter dan een dagdeel.

Beschikbare opstellingen met capaciteit (aantal personen):     

half open ovaal

gesloten ovaal

12

<< terug

Met uw toestemming plaatsen wij “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan persoonlijke informatie zoals uw naam, adres, e-mailadres.
Accepteren Afwijzen