Gertrudiskapel: historisch - max. 130 personen

Lift, 157 m2, variabele opstelling.

De Gertrudiskapel heeft een afmeting van 157 m2 en ligt verscholen achter 2 middeleeuwse huisjes in de Mariahoek. Het bijbehorende balkon heeft een afmeting van 65 m2.

De Gertrudiskapel is een voormalige schuilkerk en vormt nu de grootste zaal in het congres- en vergadercentrum In de Driehoek. De Gertrudiskapel is geen gewijde grond (en dus geen kerk) meer, maar ziet er nog wel als zodanig uit. Het is een gebouw met een grote historische en monumentale waarde waarvan de oorspronkelijke functie verloren is gegaan. Inmiddels is er gelukkig een nieuwe functie ontstaan: als sfeervolle congres- en vergaderzaal. De sfeer is te omschrijven als historisch, intiem, discreet, bijna sereen en tegelijk barok.

De kapel is grotendeels naar uw wensen in te richten, de zaal is daarmee voor meerdere doeleinden geschikt. De zaal wordt gebruikt om bijeenkomsten te houden voor groepen van 30-130 personen. Er kunnen tafels geplaatst worden (afhankelijk van de groepsgrootte) en er zijn meerdere zaalopstellingen mogelijk. Een receptie kan er ook prima georganiseerd worden maar de ruimte wordt niet verhuurd voor “feesten en partijen”.

Entree Gertrudiskapel
Na binnenkomst van het centrum via de hoofdingang aan het Willemsplantsoen komt men eerst aan op het bovenplein; een lichte ruimte met mooi zicht op de middeleeuwse muur van de kapel. Via de trap of de lift komt men langs de garderobe en de toiletten aan in de foyer. Een forse ruimte (totaal 144 m2) die hoort bij de kapel en die gebruikt wordt als o.a. ontvangst-, pauze-, lunch-, borrel- en dinerbuffet-ruimte. Via de blauwe deuren komt men aan in de kapel.


AudiovisueelOp audiovisueel gebied is er veel mogelijk, de aanwezige apparatuur is van gedegen kwaliteit en wordt ondersteund door een in te huren technicus. Als de wensen qua apparatuur en programma goed besproken worden, is het succes van de bijeenkomst gegarandeerd!

Beschikbare opstellingen met capaciteit (aantal personen):

bioscoop

bioscoop

130

theater

theater

72

(Andere opstellingen in overleg)

<< terug

Met uw toestemming plaatsen wij “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan persoonlijke informatie zoals uw naam, adres, e-mailadres.
Accepteren Afwijzen