Clarenburgzaal: comfortabel - max. 25 personen

Eerste etage, lift, 35 m2, variabele opstelling.

De Clarenburgzaal heeft een afmeting van 35 m2 en ligt aan de Mariahoek-zijde van het gebouw met een uitzicht (vanuit een dakkapel) op die Mariahoek. Aan de andere zijde kijkt men via een plat dak uit op de kathedraal.

De zaal is een smalle maar multifunctionele ruimte met voldoende daglicht en door de positionering zeer discreet. De zaal is voor een deel variabel in te richten, de tafels zijn inklapbaar en de stoelen zijn comfortabel.

De zaal is bereikbaar met de lift en er is een buffet in geplaatst. Het grote beeldscherm is verrijdbaar en hoeft niet separaat gehuurd te worden. Direct naast de zaal vindt u een pantry met een koffiemachine en minibar (waar men zonder meerkosten) ook fris of sap kan pakken. Tevens vindt men hier extra toiletten.

Groot voordeel van deze ruimte is dat deze in de directe nabijheid (en op dezelfde etage) van de Zocherzaal is gesitueerd. Daarmee wordt het aantrekkelijk om de gehele verdieping te huren. De zaal is zeer geschikt:

  • Als subzaal bij de Gertrudiskapel
  • Als subzaal bij de Zocherzaal
  • Als aparte lunch, dinerbuffet en/of borrel ruimte bij de Zocherzaal

Beschikbare opstellingen met capaciteit (aantal personen):

recht

recht

15

bioscoop

bioscoop

25

theater

theater

20

<< terug

Met uw toestemming plaatsen wij “tracking cookies” op uw computer. Deze cookies gebruiken wij om bij te houden welke pagina’s u bezoekt, om zo een profiel op te bouwen van uw online gedrag. Dit profiel is niet gekoppeld aan persoonlijke informatie zoals uw naam, adres, e-mailadres.
Accepteren Afwijzen